Β&P: Μοναδικές πιστοποιήσεις ποιότητας σε νέα προϊόντα

Ζητήστε μας μια προσφορά

Διαπιστώστε την υπεροχή της B&P

Η εταιρία μετονομάστηκε σε Β&Pκαι αποτελεί μια κορυφαία ελληνική εταιρία με αναγνωρισιμότητα, πιστοποίηση ποιότητας και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η παραγωγή της βασίζεται στο τρίπτυχο: Ποιότητα κατασκευής – Συνέπεια – Εξαιρετικές τιμές.

H B&P διαθέτει έναν υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 400τμ όπου μπορείτε να βρείτε: Ξύλινα  εξωτερικά   κουφώματα, Εσώπορτες, Κουζίνες, Ντουλάπες.

Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο της ISO 9001 για την ποιότητα παραγωγής των προϊόντων της.

Επιπλέον, τα ξύλινα κουφώματά της έχουν πιστοποιηθεί από το αναγνωρισμένο διεθνώς ινστιτούτο «Rosenheim» της Γερμανίας για την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκεςκαι ειδικότερα για την αντίσταση στη ροή του ανέμου, στην υδατοπερατότητα και διαπερατότητα του αέρα, όπου κατά τον έλεγχο έλαβε άριστες τιμές ασφάλειας.

  • Πόρτες εισόδου
  • Παράθυρα
  • Παντζούρια
  • Φυσούνες
  • Σίτες
  • Εσωτερικές πόρτες
  • Κουζίνες
  • Ντουλάπες
Ιστορία μισού αιώνα

Οι ρίζες της εταιρίας ξεκινούν το 1946 στην πόλη της Κατερίνης, όταν ο ιδρυτής της, Ευστάθιος Μαυρίδης, νέος γεμάτος όρεξη και αγάπη για το ξύλο, άνοιξε το πρώτο εργαστήριό του σε μια αποθήκη πίσω από το πατρικό του σπίτι. Με μόνα εργαλεία μια ξύλινη πλάνη και ένα ροκάνι, έλαβε ως πρώτη παραγγελία την κατασκευή δύο ξύλινων παραθύρων και έτσι ξεκίνησε την μακρόχρονη πορεία του. Σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών του όχι μόνο στο νομό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, χάρη στην ποιότητα της δουλειάς του και τη συνέπεια.

Το Εργοστασιο

ΠΡΟΣΟΨΗ

Η B&P παράγει στις ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις της έκτασης 2500τμ με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και υπό τις οδηγίες του προτύπου ISO 9001 Ξύλινα Κουφώματα και Πόρτες βασιζόμενη στο τρίπτυχο: Ποιότητα κατασκευής – Συνέπεια – Προσιτές τιμές.

Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργειακή απόδοση των κουφωμάτων που παράγει γι αυτό και έχει πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο Γερμανικό ινστιτούτο Rosenheim με το σήμα C.E το οποίο και διαθέτει στους πελάτες της.

Παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης με τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία τοποθέτησης που διαθέτει.

Η αναγνωρισιμότητα αυτής της υπεροχής έχει καθιέρωση την εταιρία στον απαιτητικό χώρο της δόμησης όπως επίσης και της έχει αποφέρει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εμπειρία μας

Η εταιρία ξύλινων κουφωμάτων Β&P βρίσκεται στο πλευρό σας από το 1946 και αποτελεί μια κορυφαία ελληνική εταιρία με αναγνωρισιμότητα, πιστοποίηση ποιότητας και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Κατασκευαστική ποιότητα 98%
Συνέπεια 95%
Προσιτή Κοστολόγηση 93%
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υψηλής ποιότητας προϊόντα
Άψογη αισθητική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ