Χρήσιμες Συμβουλές Συντήρησης

B&P

Χρήσιμες συμβουλές προστασίας – συντήρησης της βαφής

Η εταιρία B& P χρησιμοποιεί μηχανισμούς παντζουριών της εταιρίας ROTO που παρέχει τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

Όσο εξελιγμένης τεχνολογίας βαφή κι αν χρησιμοποιηθεί, εν τούτοις είναι απαραίτητη η προσωπική σας φροντίδα και η τακτική συντήρηση των μηχανισμών παντζουριών, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά, έτσι ώστε να τους διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Η συντήρηση των μηχανισμών παντζουριών δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ούτε ειδικά υλικά συντήρησης, αρκεί απλώς να πραγματοποιείται σε τακτά διαστήματα.

ΣΤΑΔΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 

  1. Λίπανση όλων των κινητών εξαρτημάτων μία φορά τον χρόνο με απλό μηχανέλαιο.
  2. Τακτικός καθαρισμός (πλύσιμο) της επιφάνειας όλων των επί μέρους εξαρτημάτων με νερό και απλό σαπούνι. Δεν επιτρέπεται η χρήση καυστικών ή όξινων υλικών καθαρισμού.
  3. Τακτικός οπτικός έλεγχος της επιφάνειας όλων των επί μέρους εξαρτημάτων. Ο έλεγχος αυτός θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τις όποιες φθορές από σκουριά στο πρώτο τους στάδιο, καθιστώντας, μ’ αυτόν τον τρόπο,  ευκολότερη την αντιμετώπιση τους. Μπορείτε να βάψετε τα σημεία στα οποία  παρατηρήσατε την σκουριά, μη επιτρέποντας έτσι την επέκταση της. Για την βαφή προτείνεται να χρησιμοποιήσετε την λάκα Edding 750 Paint Marker σε μορφή μαρκαδόρου η οποία είναι πολύ εύχρηστη και αποτελεσματική.

ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ REMMERS GERMANY

Επειδή οι πελάτες μας θέλουμε να απολαμβάνουν για όσο δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα κουφώματα τους σαν καινούρια ,η εταιρία μας προσφέρει το σετ περιποίησης της Remmers.

Σε αυτό περιλαμβάνεται το ειδικό καθαριστικό υγρό ,το οποίο καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του ξύλου με μια εφαρμογή με το ειδικό πανάκι που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε με ένα πέρασμα το γαλάκτωμα επάνω στην επιφάνεια του κουφώματος με το ειδικό σφουγγαράκι  που περιλαμβάνεται επίσης στην συσκευασία. Με αυτή την απλή διαδικασία και χωρίς τρίψιμο και γυαλόχαρτο προσθέτουμε ένα στρώμα βαφής, αποκαθίσταται η γυαλάδα της βαφής στην επιφάνεια του κουφώματος, αδιαβροχοποιείται και προστατεύεται έναντι της ρύπανσης.

Όλα αυτά γίνονται τόσο απλά και εύκολα χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Ο χρόνος συντήρησης καθορίζεται από την τοποθεσία της οικοδομής. Για τις παράκτιες περιοχές λόγω της υψηλής υγρασίας στον αέρα και αλμύρας, 1 φορά ανά έτος.

Για τις ηπειρωτικές περιοχές μία φορά την τριετία.

Με αυτόν τον τρόπο θα απολαμβάνεται τα κουφώματά σας σαν καινούρια για μια ζωή.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Περιοχές συνεργασίας

Νησιά Αιγαίου | Νησιά Ιονίου | Αττική | Μαγνησία