Ξύλινα Κουφώματα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Διαλέξτε το είδος που σας ενδιαφέρει

Εξώπορτες

Η Εταιρία Β&P διαθέτει τεράστια εμπειρία και δυνατότητες στην κατασκευή οποιουδήποτε σχεδίου πόρτας εισόδου, σε οποιοδήποτε τύπο ξύλου. Σχεδιάζουμε μαζί σας την κύρια είσοδο που ονειρευθήκατε. Δεν υπάρχουν όρια στην απεριόριστη συλλογή μας σε ξύλινες εξώπορτες. Ικανοποιούμε ακόμη και το πιο απαιτητικό αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Κατασκευάζουμε :
 • Ξύλινες εξώπορτες σε απλή κλασσική γραμμή
 • Ξύλινες εξώπορτες παραδοσιακού τύπου
 • Ξύλινες μοντέρνες εξώπορτες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαλκονόπορτες

Οι ξύλινες μπαλκονόπορτες της B&P κατασκευάζονται με γνώμονα την αισθητική, τη λειτουργικότητα και τα αρχιτεκτονικά πρότυπα του κάθε μοναδικού πελάτη. Ενσωματώνουν όμως την τεράστια εμπειρία της εταιρίας μας και τις προδιαγραφές όλων των προϊόντων της πιστοποιημένων κατά iso και ελεγμένων για την αντοχή τους από φημισμένο γερμανικό Ινστιτούτο στις καιρικές συνθήκες, ακόμη και στις ακραίες.

Μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο.

Διαθέτουμε ξύλινα κουφώματα για μπαλκονόπορτες φτιαγμένα από μεράκι και έμπειρους τεχνίτες, σε:
 • Παραδοσιακή γραμμή
 • Μοναστηριακή γραμμή
 • Μοντέρνα γραμμή
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παράθυρα

Τα ξύλινα παράθυρα της B&P κατασκευάζονται με γνώμονα την αισθητική, τα αρχιτεκτονικά πρότυπα, τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή για την οποία προορίζονται και την άνεση στη χρήση.

Η B&P παράγει ξύλινα κουφώματα σε παραδοσιακή γραμμή, σε μοναστηριακό στήλη και σε μοντέρνα γραμμή, όλα φτιαγμένα με μεράκι από έμπειρους τεχνίτες. Μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παντζούρια

Τα ξύλινα Παντζούρια της B&P  ενσωματώνουν όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία των υλικών ποιότητας. Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πιστοποιημένα κατά iso και ελεγμένα από φημισμένο γερμανικό ινστιτούτο για την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες, ακόμη και στις ακραίες.

Ενδεικτικά, παρουσιάζουμε κάποια σχέδια των παντζουριών που παράγουμε:
 • Γαλλικό φυλλαράκι
 • Tαμπλαδωτά
 • Μυκωνιάτικο φυλλαράκι
 • Χαμόγελο
 • Ραμποτέ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φυσούνες

Οι Φυσσούνες της B&P είναι ειδικές κατασκευές, ιδανικές για να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
Η φυσσούνα είναι το μοναδικό κούφωμα που μας επιτρέπει να ανοίξουμε ολόκληρη της επιφάνεια του ανοίγματος.
Προσδίδει εργονομία, μοναδική λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική στο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επάλληλα Συρόμενα Κουφώματα H.B.S.

Τα επάλληλα συρόμενα κουφώματα Η.Β.S της B&P για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων  σε επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, είναι μοναδικά! Παρέχουν περισσότερη ελεύθερη επιφάνεια στον ήλιο και στο φως, στο υπέροχο εξωτερικό τοπίο, χωρίς να παρεμβάλλονται ενδιάμεσα χωρίσματα. Τα φύλλα ανοίγουν το ένα επάνω στο άλλο, καταλαμβάνοντας σχετικά μικρότερο χώρο και αφήνοντας σημαντικά μεγαλύτερο χώρο διέλευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συρόμενα Κουφώματα τύπου V.W.

Οι συρόμενες κατασκευές τύπου V.W της B&P,είναι ειδικές κατασκευές για μικρά και μεγάλα ανοίγματα σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες.
Ως συρόμενο, νοείται όταν το ένα φύλλο, σύρεται πάνω στο άλλο μέσω ειδικού μηχανισμού και της κατασκευαστικής μελέτης της B&P,ώστε να λειτουργεί άψογα και χωρίς φθορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανασυρόμενα Κουφώματα τύπου Torso

Tα ανασηκωνόμενα συρόμενα κουφώματα τύπου Τοrso της B&P, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στο χώρο καθώς σύρονται κάθετα προς τα επάνω και δεν καταλαμβάνουν χώρο κατά το άνοιγμά τους από το εσωτερικό του σπιτιού.

Διαθέτουν τη δυνατότητα ανάκλησης ενώ μπορούν κατά το άνοιγμα να σταματούν σε οποιοδήποτε ύψος επιθυμεί ο χρήστης τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιστρεφόμενο Παράθυρο Bilico

Το μοντέλο “Bilico”, είναι ένα παράθυρο υψηλής αισθητικής το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα, απόλυτη στεγανότητα από νερό και αέρα, χάρη στην τέλεια εφαρμογή του.
Διαθέτει μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων περιμετρικά, αυξάνοντας την ασφάλεια του κουφώματος από διάρρηξη.
Είναι ένα εξαιρετικό παράθυρο, πάντοτε με την εγγύηση της B&P.

Εξυπηρετεί :

  • Για τις περιπτώσεις όπου δεν θέλετε ενδιάμεσα χωρίσματα στο παράθυρο, ώστε να μη διασπούν την εικόνα του τοπίου εξωτερικά που θέλετε να απολαμβάνετε.
  • Για τις περιπτώσεις όπου δεν έχετε πρόσβαση στην εξωτερική πλευρά του παραθύρου και με τη δυνατότητα περιστροφής του, θα μπορείτε να το καθαρίζετε εύκολα και εξωτερικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
B&P

Ζητήστε προσφορά


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Περιοχές συνεργασίας

Νησιά Αιγαίου | Νησιά Ιονίου | Αττική | Μαγνησία